Anadolu Efes, Pub-Up Mavi Sahne ile İstanbullulara özgün bir sanat deneyimi yaşattı

Anadolu Efes, Pub-Up Mavi Sahne ile İstanbullulara özgün bir sanat deneyimi yaşattı

 

36 yıldır hayatı sanatla zenginleştiren Anadolu Efes, sanatın sürdürülebilirliğini ve erişilebilirliğini desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda şirket, 2018 yılında sahne bulmakta zorlanan alternatif tiyatro topluluklarını desteklemek ve başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm sanatseverlerin kaliteli yapımlara ulaşmasını sağlamak amacıyla Mavi Sahne platformunu kurdu. Bugüne kadar hem tiyatro salonlarında hem açık havada hem de dijital ortamlarda sanatseverleri tiyatro ile buluşturan Mavi Sahne, geçtiğimiz yıl başlayan ‘Pub-Up Mavi Sahne’ projesiyle şiir ve akustik müziği bir araya getirerek izleyicilere özgün bir sanat deneyimi sunmaya devam ediyor.

 

Pub-Up Mavi Sahne, oyuncu Berkay Ateş ve ünlü konukları eşliğinde İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir, Ankara ve Adana gibi Türkiye’nin pek çok kentinde yeme-içme ve eğlence mekanlarında izleyicilerle buluştu. Son olarak 18 Temmuz’da İstanbul Kadıköy’de gerçekleşen Pub-Up Mavi Sahne’de Berkay Ateş, oyuncu konukları Umut Kurt ve Sitare Akbaş ile sahnedeydi. Sanatçılar, okudukları şiirler ve bu şiirler üzerine gerçekleştirdikleri söyleşinin yanı sıra akustik gitar performansıyla izleyicilerin beğenisini topladı.

 

Anadolu Efes Hakkında: 

Anadolu Efes, 1969 yılında İzmir’de başlayan yolculuğunda, insanları hayatın güzel anlarını paylaşmak üzere bir araya getirme misyonu ve Adriyatik’ten Çin’e kadar sektörünün en büyük üreticisi olma vizyonuyla çalışıyor. Barth Report’a göre üretim hacmi bakımından dünyanın en büyük 10’uncu bira şirketi olan Anadolu Efes, sosyal hayatın içinde bir marka olarak operasyonlarının bulunduğu 6 ülkede pazar lideri konumunda bulunuyor. Kurulduğu günden bu yana sektöründe ilkleri gerçekleştirerek dünyada bira kültürüne değer katıyor ve ürünlerini farklı coğrafyalarda 70’ten fazla ülkedeki tüketicilerle buluşturuyor. 

Sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmayı gelecek nesillere karşı bir sorumluluk olarak gören Anadolu Efes, 2010 yılından bu yana uluslararası GRI standartlarıyla sürdürülebilirlik yol haritasını şeffaflıkla kamuoyu ile paylaşıyor. 2021 yılında yayınladığı Sürdürülebilirlik Raporu’nda bu alandaki performansının yanı sıra, 2030 sürdürülebilirlik hedefleri de yer alıyor. 

İçinde bulunduğu topluma değer katmayı öncelikleri arasına alan kurum, uzun yıllardır turizmden tarıma, çevreden spora, kültür-sanattan girişimciliğe birçok alandaki çalışmaları ile sosyal ve kültürel gelişime katkı sağlıyor.  Anadolu Efes Türkiye'de; 1976 yılından bu yana sporun, 1982'den bu yana tarımın, 1987'den bu yana sinemanın, 1992'den bu yana tiyatronun, 2007'den bu yana turizmin, 2018’den bu yana da girişimcilik ekosisteminin en önemli destekçilerinden biri.

 

Tags: