2023 Yazının Favori Güneş Ürünleri Beymen'de

2023 Yazının Favori Güneş Ürünleri Beymen'de

Güneşin tadını doyasıya çıkarabilmeniz için dünyaca ünlü markaların cildinizle dost ürünleri, Beymen’lerde ve beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

  • LIGNE ST. BARTH Avocado Oil

Egzotik Tiare çiçeğinin kokusuna sahip LIGNE St.Barth Avocado Oil, soğuk sıkım avokado yağı ve önemli yağ asitleri içerir. Nemlendirici ve rahatlatıcı formülünün yanı sıra rejeneratif bir etkiye sahiptir ve cildin elastikiyetini destekler.

LIGNE St.Barth Avocado Oil 200 ml Beymen Satış Fiyatı 2.453 TL

 

  • SHISEIDO Sports BB Compact SPF50 Medium 

Wetforce teknolojisi sayesinde güneşten koruyucu özelliği, ter ve suyla temas edince artan SHISEIDO Sports BB Compact SPF50, özellikle spor yapanlar için uygundur. Quick Dry teknolojisi teri emerek, hangi aktiviteyi yapıyorsanız yapın canlı görünmenizi sağlar.

SHISEIDO Sports BB Compact SPF50 Medium Beymen Satış Fiyatı 1.050 TL 

 

  • LANCASTER Tan Deepener Tinted Jelly 

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jell, uzun süreli ışıldayan bir ten ve yumuşak, pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Dokusu ve karamel rengi, cildinize renk katarken, daha derin bir bronzlaşma sağlar. Kuruluk ve soyulmayı engelleyen nemlendirici bir formüle sahiptir. Hafif ve görünmez yapısıyla kullanımı oldukça kolay olup, cildi UVA & UVB ışınlarından, nem kaybından ve foto yaşlanma belirtilerinden korur.

LANCASTER Tan Deepener Tinted Jelly 200 ML Beymen Satış Fiyatı 798 TL

 

  • SISLEY Super Soin Solaire Creme Soyeuse Corps SPF30

SISLEY Super Soin Solaire Creme Soyeuse Corps SPF30, cildin foto yaşlanmanın etkilerinden korunmasına yardımcı olur. Hücresel DNA’yı korumaya yardımcı ve anti-serbest radikal özelliklerine sahiptir. Yağsız yapıdaki emülsiyon; ciltte nemli, yumuşak ve rahat bir his bırakır, kademeli uzun süreli bronzluk sağlamaya yardımcı olur.

SISLEY Super Soin Solaire Creme Soyeuse Corps SPF30 Beymen Satış Fiyatı 4.070TL

 

  • ELIZABETH ARDEN Eight Hour SPF 50 Stick Güneş Kremi

ELIZABETH ARDEN Eight Hour SPF 50 Stick Güneş Kremi, güçlü koruma kalkanı ile cildinizin en hassas bölgelerini güneş yanığı ve güneşten kaynaklanan yaşlanma etkilerinden korur. Su geçirmez, terlemeye karşı dayanıklıdır

ELIZABETH ARDEN Eight Hour SPF 50 Stick Beymen Satış Fiyatı 459 TL

 

  • POLAAR Very High Protection Sun Cream SPF50+ 

Polaar Very High Protection Sun Cream SPF50+, kremsi dokusu ile UVA ve UVB ışınlarını etkili bir şekilde engelleyerek cilt yaşlanmasına karşı güçlü koruma sağlar. Hafif ve yağsızdır, beyaz iz bırakmadan cilde kolayca yayılır. Cildi derinlemesine nemlendirir ve besler, hücre DNA'sının korunmasını artırır. Suya dayanıklıdır.

Tags: