2023, La Vie est Belle tarihinde büyük bir dönüm noktasını işaret ediyor.

2023, La Vie est Belle tarihinde büyük bir dönüm noktasını işaret ediyor.

 2023, La Vie est Belle tarihinde büyük bir dönüm noktasını işaret ediyor.

Bu yıl, Lancôme, kadın dayanışmasının, topluluk duygusunun ve birbirine bağlılığın gücünü kutlayan yeni bir kampanya ile mutluluğun eşsiz bir şekilde çoğulcu versiyonuna geçiyor. La Vie Est Belle ilham perisi Julia Roberts, Lancôme’un tüm elçilerini büyük bir mutluluk hareketi için bir araya getiriyor. 2 yeni elçi Aya Nakamura ve HoYeon Jung’un yer aldığı kampanyada Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Julia Roberts, Lily Collins, Penelope Cruz ve Zendaya Coleman da yer alıyor. Bu ikonik mutluluk aktivistleri kadrosu, La Vie est Belle için Lancôme'un daha önce hiç olmadığı kadar çeşitli ve kapsayıcı yeni yaklaşımını temsil ediyor.

 Bu unutulmaz kampanya, Lancôme'un ikonik parfümü için eşsiz bir dönemin açılışını yapıyor. 2023’ün Ekim ayı, La Vie est Belle'in sınırlı sayıdaki yeni ekstrait versiyonunun tanıtıldığı özel ve önemli dönüm noktasını temsil ediyor.

 Mutluluk en değerli hediyedir

Mutluluğun gerçek bir hazine olduğuna olan inançlarını göstererek, Lancôme La Vie est Belle L'Extrait'i sunuyor. Güçlü ama narin bir ikili olan gül ve iris, bir ud odunu akoru derinliğiyle yükseliyor ve altın bir şişede buluşuyor. Gizemle dolup taşan bu lüks parfüm, mutluluğun her bir saniyesinin değerli olduğunu bize hatırlatıyor. Ona sarılmalı, en iyi şekilde değerlendirmeli, kıymetini bilmeli ve paylaşmalısınız. Tatil sezonu için mükemmel bir hediye olan bu koleksiyonluk tasarım, altın damlanın yolunu takip etmeye ve sizi mutluluğun yeni değerli kokusunu keşfetmeye davet ediyor.

La Vie est Belle L'Extrait: mutluluk en değerli hediyedir.

 

Tags: