2023 Makyaj Trendleri

2023 Makyaj Trendleri

2023 Makyaj Trendleri
 

Bu özel zamanda parlamak için nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair size küçük makyaj tüyoları vermek istiyorum.

 

Uzun süreli makyaj yapmanın en iyi yolu ile başlayalım. Tabii ki sır, cildi nemlendirmektir. Makyajın bazını, fondöteni ve diğer kozmetikleri uygulamadan önce kullanmak gerekmektedir. Fondöten uygulamasına geçmeden önce cilde nemlendirici bir maske yapmak veya en azından nemlendirici krem veya nemlendirici serum sürmek iyi gelecektir.

Yılbaşı gecesi makyajı ise dikkat çekici ve ihtişamlı tercih edilebilir.  Makyaj yaparken seçim yapmamız gerekmektedir: yoğun dudaklar mı yoksa  yoğun göz makyajı mı? Koyu, yoğun renklendirilmiş dudaklar ve yoğun, koyu göz makyajı (özellikle smoke-eye tarzında) kombinasyonu her zaman birlikte kullanılamayabilir. Bu sezonun modası olan  ve yüze yapıştırılarak kullanılan parlak küçük boncuklar ya da çeşitli üç boyutlu aksesuarları makyajımızda kullanabiliriz.

Yoğun özellikli concealer pürüzleri kapatmak için kullanılır ve bu noktada çok önemli bir yeri vardır. Pudra kullanmayı unutmayın!  Pudrayı yüze bastırarak sürmektense daha yumuşak hareketlerle yüze uygulamak çok önemlidir.  Bu, makyajınızın uzun süre yüzünüzde kalmasını ve bozulmamasını sağlar.

Unutmayın, yılbaşı gecesi makyajı bir elbise veya ayakkabı kadar önemlidir, onu son dakikaya bırakmayın.

Şahsen, cildin aydınlatılmasını seviyorum.  İster yoğun kapatıcılı bir fondöten ister nemlendirici ve aydınlatıcı bir fondöten kullanmaya karar verin, bir sonraki adım highlighter ve allık kullanmak olacaktır.  Parıltı bu sezon önemli. Ben, aydınlatıcı olması için yüzünüzde güzel bir ışıltı elde edebileceğimiz 4 farklı renge sahip Dior paletini tavsiye ederim.
Umarım bu önerilerimi zevkle okumuşsunuzdur ve ipuçlarım faydalı olmuştur. Daha fazla ipucu için stüdyomu ziyarete bekliyorum. 

 

Tags: